2017-2018 YAZ OKULU

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Yaz okulunda Fakültemiz birimlerince KESİN AÇILAN dersleri görmek için TIKLAYINIZ

• Yaz Okulunda bir dersin kesin olarak açılabilmesi için o derse en az 25 öğrencinin ön kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.
  • Ön Kayıt sayısının 25’in altında olması durumunda dersin kesin olarak açılması, dersi yürütecek olan öğretim görevlisinin olumlu görüşüne bağlıdır.
  • KESİN KAYIT  ve PARA YATIRMA TARİHLERİ: 20.06-2018-29.06.2018

NOT: ÖN KAYIT SONUCU AÇILAN DERSLER KESİN KAYIT KABUL EDİLİR. ÜCRET İADESİ YAPILMAZ. AÇILMAYAN DERS İÇİN ÖĞRENCİ ÜCRET İADESİ TALEP EDEBİLİR VEYA YERİNE AÇILAN BAŞKA BİR DERS ALABİLİR.

FAKÜLTEMİZDEN YAZ OKULU ALACAKLAR: 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okulunda kesin açılan dersleri  alacaklar, Kesin Kayıt Formu almak için TIKLAYINIZBu form 20-29/06/2018 tarihleri arasında açılmayan ders iptali ve yeni ders işlemlerinin yapılması için ve ders kesin kaydı için kullanılacak olup, dekont ile birlikte ÖĞRENCİ İŞLERİNE belirlenen tarihler arasında bireysel teslim edilecektir. 25/06/2018 tarihinde dersler başlayacak 12.08.2018 tarihinde sona erecektir.)

BAŞKA ÜNİVERSİTEDEN veya FAKÜLTEMİZDEN BAŞKA BİRİMDEN YAZ OKULU ALACAKLAR:  2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okulunda ders alacaklar, Dışarıdan Alma Kesin Kayıt Formu almak için TIKLAYINIZ

Not: Kesin Kayıt Formları alınıp doldurulduktan sonra danışman onayı  ve ders kaydı için kendi Fakültenize (Erzincan Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi) teslim edilecektir.

ÖNEMLİ: Diğer Üniversite Kesin Kayıt Formu 2 nüsha halinde doldurarak,  Fakültenize danışman, bölüm başkanı onayı ve evrak kaydı için  (Erzincan Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi) en geç 31.07.2018 tarihine kadar gönderiniz. Form gönderilmediği takdirde almış olduğunuz dersler geçersiz sayılacaktır.

ÖNEMLİ: Diğer Üniversite Kesin Kayıt Formunda, almış olduğunu dersler ile diğer üniversitede girmiş olduğunuz dersler aynı olmalı, yapacağınız ders değişikliğinde formunuzu güncelleyiniz. Aksi takdirde formda olmayan veya farklı olan dersleriniz geçersiz sayılacaktır.

NOT: DIŞARIDAN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN, ALMAK İSTEDİKLERİ DERSİN İÇERİĞİNİ DANIŞMANLARINA GÖSTEREREK KESİN KAYIT FORMLARINI ONAYLATMALARI GEREKMEKTEDİR. DERSİN KREDİSİNİN AZ veya ÇOK OLMASININ, İSMİNİN, DÖNEMİNİN AYNI OLMASI GEREKMEZ, İÇERİĞİNİN AYNI OLMASI YETERLİDİR.

ÖNEMLİ:

UZEM DERSLERİ(Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II, Türk Dili I-II, Yabancı Dili I-II) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNDEN AÇILACAKTIR.