Mineraller ve Kayaçlar Sergisi

Üniversitemiz Coğrafya Kulübü tarafından “Minareller ve Kayaçlar Sergisi”   düzenlendi.

Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi Sosyal Tesislerde gerçekleşen serginin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Akın LEVENT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Uğur NALCIOĞLU, Prof. Dr. Ergün TOPAL, dekanımız Prof. Dr. Ali KANDEMİR, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinden, Sergi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Pınar POLAT,  Kulüp Akademik Danışmanı Arş. Gör. Özgür Aydın BEKAR ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Ülkemizin doğal kaynaklarını oluşturan zenginliklerimizin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılmasına yönelik hazırlanılan sergide ülkemizin muhtelif kesimlerinden toplanmış kayaç, mineral ve fosil örneklerini sunuldu.

Başta Coğrafya Bölümü öğrencileri olmak üzere, sergide emeği geçen tüm akademik ve idari mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.