Geleceğe Nefes Olduk

11.11.2019 saat 11.11 de Tüm Türkiye’de 11 Milyon fidan toprakla buluşurken, bizler de valimiz sayın Ali ARSLANTAŞ, belediye başkanımız sayın Bekir AKSUN, rektörümüz sayın Prof. Dr. Akın LEVENT, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte “gelecegenefes” olduk

Prof. Dr. Hayati DOĞANAY’dan Ziyaret

Atatürk Üniversitesi emekli öğretim üyelerinden sayın Prof. Dr. Hayati DOĞANAY fakültemizi ziyaret etti. Coğrafya camiasının duayenlerinden olan sayın Prof. Dr. Hayati DOĞANAY ile öğrencilerimiz sohbet etme imkanı buldular.

Oryantasyon Programları Tamamlandı

Fakültemize 2019 yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz için bütün bölümlerimizde oryantasyon programları sunuldu. Öğrencilerimize; üniversitemiz ve fakültemizin akademik ve idari yapısı, dersler, ders alma, sınavlar, disiplin yönetmelikleri ve değişim programları hakkında bilgiler verildi.