2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav Programı

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ara sınav programlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Not 1: Ortak Zorunlu Dersler ve Pedagojik Formasyon Derslerini alan öğrencilerin sınav giriş yerleri ayrıca duyurulacaktır.
Not 2: Fakültemizden Üniversite Seçmeli Ders alan öğrenciler için sınav giriş yerleri ayrıca ilan edilecektir.
Not 3: Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ara sınav programında; Osmanlı Türkçesi 3 dersi 18:00, Tanzimat Edebiyatı 1 dersi 19:00 olarak güncellenmiştir.
Not4: Öğretmenlik Uygulaması dersinin ara sınav tarihleri, Biyoloji ve Sosyoloji Bölümleri hariç diğer bölümlerin ara sınav programına eklenmiştir. Biyoloji ve Sosyoloji Bölümü öğrencilerinin Bölüm Başkanlığıyla iletişime geçmesi gerekmektedir.