Birim Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fen Edebiyat Fakültesi Birim Kalite Komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Üniversitemizin içinde bulunduğu KAP süreci ile ilgili birimimizi ilgilendiren konularda bilgilendirme yapılarak çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu. Üniversitemizin KAP süreci ile birimimiz programlarının yaklaşık bir buçuk yıldır içinde bulunduğu Akreditasyon sürecinin benzer süreçler olduğu vurgusu yapıldı. Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kenan İnan tarafından KAP sürecinin 4 ana başlığı üzerinden birimimizin mevcut durumu ve önümüzdeki süreçlere ilişkin planlamalar hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı. Söz konusu süreçte birim çalışmalarına ait somut çıktılar değerlendirilerek yönetici, öğretici ve öğrenciler bakımından gerçekleştirilen, gerçekleştirilemeyen, gerçekleştirilmesi hedeflenen hususlar masaya yatırıldı. Eğitim-Öğretim süreçlerinde program çıktılarının uygunluğu ve hedefler tekrar gözden geçirildi. KAP sürecinin Birim bütününe yaygınlaştırılmış yaklaşım, uygulama, görev ve sorumluluklardan oluştuğu hatırlatılarak sürecinin devamlılığının sağlanması ile ilgili beklentiler dile getirildi.