Fakültemiz Coğrafya Bölümü ve Coğrafya Kulübü Tarafından Orta Anadolu ve Güneybatı Anadolu’ya Teknik Araştırma Gezisi Düzenlendi

Fakültemiz Coğrafya Bölümü öğretim üyeleri; Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Akif TAŞ, Arş. Gör. Dr. Özgür Aydın BEKAR ve Arş. Gör. Muhammet Enes YANIK öncülüğünde, otuz altı Coğrafya Kulübü üyesi öğrencimizin katılımlarıyla teknik araştırma gezisi düzenlendi. Teknik araştırma gezisinde öğrencilerimiz; Sivas jips karstı, Kapadokya Volkanik Provensi, Obruk Platosu, Hotamış Bataklığı, Acıgöl Maarı, Göller Yöresi karstik aşınım ve birikim şekilleri, Antalya Kenet Kuşağı, Saklıkent Kanyonu, Fethiye-Antalya arası kıyı morfolojisi hakkında bilgilendirildi. Öğrenciler sözü edilen alanlarda jeolojik, jeomorfolojik, hidrolojik, pedolojik, floristik, kültürel ve demografik müşahedelerde bulundular.