Fakültemiz Coğrafya Bölümü ve Coğrafya Kulübü Tarafından “Refahiye-İliç-Kemaliye Fotosafari” Adlı Etkinlik Düzenlendi

Fakültemiz Coğrafya Bölümü öğretim üyeleri; Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Akif TAŞ ve Arş. Gör. Dr. Özgür Aydın BEKAR öncülüğünde, otuz Coğrafya Kulübü üyesi öğrencimizin katılımlarıyla teknik araştırma gezisi ve fotosafari düzenlendi. Teknik araştırma gezisinde öğrencilerimiz Refahiye ormanı, Kuruçay Vadisi, Kemah Boğazı, Kemaliye Boğazı ve Başbağlar Vali Recep Yazıcıoğlu Köprüsü arasındaki bölge hakkında bilgilendirildi. Öğrenciler sözü edilen alanlarda jeolojik, jeomorfolojik, hidrolojik, pedolojik, floristik, kültürel ve demografik müşahedelerde bulunup fotoğraf çektiler.

Akademik personelimiz ve öğrencilerimiz teknik araştırma gezisi sırasında Kemaliye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü sayın Dr. Öğretim Üyesi M. Samet ALTINBİLEK’in misafiri oldular. Sayın ALTINBİLEK gezinin Refahiye-Kemaliye arasındaki kısmına katılarak, öğrencilerimizi bilgilendirdiler.