Kimya Bölümünce Önlük Giyme Töreni Düzenlendi

Kimya bölümünün 1. Sınıfa yeni kayıtlanan öğrencilere yönelik  geleneksel olarak  düzenlediği “Önlük Giyme Töreni” Eğitim fakültesi Konferans salonunda Dekanımız Prof. Dr. Kenan İNAN, Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Özkan DAŞDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Ömer YAPMAN, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bülent ÇAĞLAR, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih ÇOLDUR, Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezai KIZILTUĞ, Kimya Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla Eğitim Fakültesi Konferans Salonu (Kırmızı Salon)’da gerçekleştirildi. Törende saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Dekanımız Prof. Dr. Kenan İNAN ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih ÇOLDUR birer konuşma gerçekleştirdiler. Yeni kayıtlanan öğrencilere beyaz önlükleri hayırlı olması dilekleriyle programa katılan idareci ve öğretim üyeleri tarafından giydirildi.