Prof. Dr. Bülent ÇAĞLAR ve Prof. Dr. Sema Çağlar için Veda Yemeği

Bölümümüz öğretim üyeleri Prof Dr. Bülent ÇAĞLAR ve Prof. Dr. Sema ÇAĞLAR’ın üniversitemizdeki görevlerinden ayrılmaları vesilesiyle bölümümüz tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Kimya Bölümü öğretim üyeleri ile üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan akademik ve idari personeller katıldı. Yemekte gerçekleştirdiği konuşmada, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih ÇOLDUR her iki öğretim üyesine gerek bölümümüze gerekse üniversitemize sundukları katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde mutluluk, sağlık ve huzur içerisinde başarılı çalışmalara imza atmaları temennisinde bulundu. Değerli öğretim üyelerimize, Kimya bölümümüzdeki başarılı hizmetleri ve değerli katkıları anısına plaketleri takdim edildi.