TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Toplantısı

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı başvuruları hakkında Fakültemiz akademik personeline bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama Araştırma Merkezi (ETTO) Müdürü Dr. Emre Yavuz’un sunumu ile gerçekleşen toplantıya Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem KÖKSAL ve Fakültemiz akademik personeli katıldı.

ETTO Müdürü Dr. Emre Yavuz, toplantıda 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ile üniversitede öğrenim görmekte olan ön lisans/lisans öğrencilerinin üniversitelerden bir akademik danışman eşliğinde araştırma yapmaya teşvik edilmesi amaçlandığını belirterek, program hakkında akademik personeli bilgilendirdi.