YÖKAK Başkanı ve Üniversite Rektörlerinden Oluşan Ekip Üniversitemize ve Fakültemize Ziyarette Bulundu

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ve beraberindeki heyetin Üniversitemizi ziyareti kapsamında Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikrettin Şahin Fakültemizi ziyaret ederek birimler hakkında değerlendirmelerde bulundular. Ziyarette kendilerine Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan İnan ile Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özkan Daşdemir ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Yapman eşlik etti. Ziyaretin ardından Dekanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda Fakülte yöneticilerimiz tarafından akademik ve idari birimlerimizin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verilerek birimlerimizin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.